ТОП-5 вакансій, доступних кожному

Робота, де завжди потрібні люди

У будь-який час, навіть у кризові періоди, можна знайти привабливе та надійне місце роботи. Якщо ви шукаєте роботу терміново, зверніть увагу на декілька типів вакансій, популярних і потрібних завжди. 

Які вакансії в Україні завжди наявні? 

В Україні завжди є попит на спеціалістів зі сфери обслуговування, будівництва, транспорту, торгівлі. Якщо вам потрібна робота в Україні терміново, то завжди можете розраховувати на посаду: 

  • продавця;
  • касира;
  • водія;
  • адміністратора;
  • менеджера. 

Продавців та касирів завжди запрошують до роботи у великі мережі супермаркетів. Продукти, побутова хімія, одяг, будівельні матеріали — ці товари завжди мають попит, продаються великими обсягами. Кількість точок продажу зростає, тому постійно є потреба в нових кадрах. Стати продавцем або касиром можна навіть без досвіду роботи, тому на таку вакансію може розраховувати кожен, хто шукає роботу.

Також можна влаштуватися на посаду адміністратора вхідної лінії та оператора кол-центру. Така робота зазвичай дозволяє більш вільно вибирати графік, це може бути повна або часткова зайнятість. Популярність цієї вакансії пов'язана з поширенням онлайн-торгівлі, великою кількістю інтернет-магазинів. Вони мають власні кол-центри або відділи роботи з покупцями, де адміністратори та оператори опрацьовують заявки з сайтів.

За наявності водійських прав можна стати водієм таксі або громадського транспорту. Таксисти можуть користуватися як власними, так і службовими авто. Досвід роботи також вимагають не завжди. 

Без стартового капіталу та спеціальної освіти можна стати менеджером з продажів. Це може бути й роздрібна, і гуртова торгівля. Зазвичай менеджери мають не лише ставку, а й відсоток від продажів, тому є можливість впливати на власні доходи. 

Робота з частковою зайнятістю в Україні

Серед вакансій із частковою зайнятістю на сервісі OLX Робота завжди можна знайти пропозиції для прибиральників, вантажників, водіїв, різноробів. Серед них чимало пропозицій зі щоденною оплатою.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень