ТОП-3 будинки у Рівному за 350 тисяч доларів: Басейни, тераси і величезні площі (ФОТО)

Чи є потенційні покупці – невідомо

У Рівному на сайті ОLX продається понад 800 будинків. Пропозиції різних цінових категорій, можна придбати котедж за 25 тисяч доларів у Городищі. Площа – 105 м.кв, стан – після будівельників.

А от найдорожчими наразі є три елітних будинки, за які просять 350 тисяч доларів. Усі три варіанти розташовані далеко від центру Рівного, а один навіть у Городку.

Будинок у районі Газовик має площу 214 м.кв. Він з ремонтом, є 5 кімнат. Земельна ділянка 16 соток. Також покупцю пропонують басейн, сауну, камінну залу і гараж на 2 авто. Перевагою будинку є 3 види автономного опалення. В будинку ще ніхто не жив. Жодних меблів там немає. Ймовірно, пропозиція перебуває на продажі давно, адже має вже майже 6 тисяч переглядів.

Другий варіант – цікавіший. За 350 тисяч доларів продають два будинки. Основний та гостьовий. Тут так само є тераса, водоспад, басейн, сауна, камінна зала. Площа будинків – 320 м.кв. і 120 м.кв. Земельна ділянка – 11 соток. Опалення лише газом. Переглянули цю пропозицію майже 700 разів.

Третій варіант, за який власники просять немалі гроші, розташований у Городку. Площа оселі – 240 м.кв., 6 кімнат, частково мебльований. Залишають усю побутову техніку. Опалення газове. Біля будинку гараж на два автомобілі та паркувальне місце ще на дві машини. Розглянули цей варіант менше пів тисячі разів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень