ТОП-3 кращі стрижки для повного обличчя: на чому зупинитися (ФОТО)

Поради стилістів

Стрижка – важлива деталь образу, якою жінка може продемонструвати свій стиль і характер. Стрижка може не лише замаскувати недоліки, а й вигідно підкреслити усі плюси зовнішності.

Вибір зачіски залежить від форми обличчя, стилісти рекомендують жінкам з круглим обличчям звернути увагу на три стрижки, які ефектно виглядатимуть.

ТОП-3 кращі стрижки для повного обличчя

  • «Вовча» стрижка

Це стрижка, при якій зверху на голові залишається шапочка з укороченого волосся, а внизу локони лишаються досить довгими. Так обличчя здається худішим, а риси – тоншими і більш витонченими. Така стрижка допомагає створити цікавий молодіжний образ навіть зрілим жінкам.

  • Правильний чубчик

Чубчик просто створений для жінок із повним обличчями. У тренді – так званий «ляльковий» чубчик, його радять обирати тим, хто хоче здаватися молодшим та акцентувати увагу на очах. Надзвичайно вдалим вибором будуть і косі, злегка подовжені чубчики.

  • Стрижки з косим проділом

Дівчатам із повним обличчям краще робити стрижки на косий проділ — так акцент зміщується з повних щічок. Просто укладайте на один бік більше пасом.

Жінкам з повним обличчям стилісти не радять збирати високий гладкий хвіст, прямий проділ – табу, бо симетрія лише акцентує увагу на повноті обличчя. Хорошим варіантом буде каре або ж короткі пишні стрижки.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень