ТОП-3 альтернативи свічкам для освітлення, якщо вдома немає електроенергії

Візьміть на замітку

В оселях українців часто зникає світло через планові та аварійні відключення. Тому варто запастися свічками або альтернативними засобами освітлення. Пропонуємо вам кілька варіантів альтернативного освітлення.

Світлодіодні стрічки-наклейки

Світлодіодна стрічка – це гнучка монтажна плата, на якій рівновіддалено один від одного розташовані світлодіоди. Стрічка працює від постійного струму і підключається до джерела струму з постійною напругою величиною зазвичай 12 В, рідше 24 В і 5 В. Зазвичай світлодіодні свічки мають на звороті клейкий шар, тож її можна легко прикріпити практично на будь-які поверхні.

Побачити підключення світлодіодної стрічки до батарейки можна на відео:

Гірлянди на батарейках

Ще однією альтернативою свічкам для освітлення приміщення є гірлянда на батарейках. Таке джерело світла може працювати до 2-3 днів. В середньому від недорогих батарейок світлодіоди горять 24 години яскраво, потім 48 – в режимі згасання, їх яскравість поступово знижується.

Світлодіодні ліхтарі

Світлодіодний ліхтар – це портативні пристрої освітлення. Вони герметичні, міцні й дають якісне світло. Перевагою ліхтарів є мінімальне споживання енергії з акумулятора чи батарейки, величезний ресурс експлуатації та низька ціна.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень