ТОП-10 «вічних» авто з пробігом від Top Gear: Всі можна купити в Україні

В рейтингу тільки одне європейське авто… і це не Volkswagen Passat

Honda Jazz
Honda Jazz

Експерти з британського видання Top Gear назвали ТОП-10 уживаних автомобілів, які вважаються найнадійнішими.

Honda Jazz від 2001 року випуску. В Україні таких автомобілів на вторинному ринку більше ніж достатньо. Ціни – від $5 тис. Якщо стан авто хороший, то можна сміливо купувати.

Mazda 2 від 1996 року випуску. Цих компактних авто на дорогах України не бракує. На вторинному ринку ціна – від $3,5 тис.

Toyota Auris від 2006 року випуску. Це не найпопулярніша модель від японського виробника, однак в Україні має чимало прихильників. Вживане авто цієї моделі можна купити за ціною від $5 тис.

Mazda MX-5. На вторинному ринку зустрінеш таку модель нечасто. Залежно від стану та модифікацій ціни стартують від $6 тис.

Toyota Aygo. Найкраще звертати увагу на моделі з 2005 по 2021 рік. Ціни на них на вторинному ринку розпочинаються від $4 тис.

Kia Ceed від 2006 року випуску. Авто підкорило не лише Європу, а й Україну. На «вторинці» вибір величезний, ціни – від $4 тис.

Kia Rio. Найчастіше цю модель обирають за надійність – особливо цінуються версії від 1999 року випуску. Можна знайти у нас на вторинному ринку за ціною від $2 тис.

Suzuki Alto. Експерти кажуть, що всі моделі з 1975 року варті уваги. Цінники - від $2,5 тис.

Hyundai i20 від 2008 року. На вторинному ринку в Україні за таке авто просять $4 тис., залежно від року випуску та комплектації.

Peugeot 107 у кузові хетчбек від 2007 року. Компактність, дешевизна та економність – українці давно оцінили цю модель. Її можна знайти в хорошому стані за $3 тис.

Цікаво, що крім французького Peugeot 107, в рейтингу – лише японські та корейські автомобілі...

І це дивно, бо ми писали про Volkswagen Passat, який за 20 років і 1 млн км пробігу жодного разу не зламався.

Джерело: Твоя машина

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень