Тіла усіх загиблих внаслідок падіння Мі-8 на Рівненщині знайшли

Слідчі розглядають кілька версій трагедії

Рятувальники завершили пошукові роботи, тіла усіх членів екіпажу знайшли. Але на місці досі працює спеціальна комісія, розгорнули військові намети, журналістів не пропускають, повідомляє ТСН. Місце трагедії, де розбився гелікоптер з військовими, розташоване всього за 20 кілометрів від частини, звідки він злетів.  

Серед загиблих Ігор Мазепа – командир 16 окремої бригади армійської авіації ЗСУ. Саме він, за словами його колег, був за штурвалом. Це досвідчений пілот, воював на сході, брав участь у миротворчих місіях. Інші загиблі - 25-річні Павло Дацюк із Львівщини і Володимир Попенко із Вінниці та 38-річний Василь Романюк із Бродів.

На місці трагедії зранку родичі загиблих, але їх також не пропускають до місця падіння гелікоптера. За кілька кілометрів від місця, де він впав, рідне село загиблого борттехніка Павла Дацюка. Його матір про трагічну звістку повідомили, вона не в силі будь-що говорити, сьогодні виповнюється 40 днів, як помер батько Павла.

Розслідує трагедію Державне бюро розслідувань та військова прокуратура. Розглядають кілька причин авіатрощі.

Відомо, що це був навчально-тренувальний політ і екіпаж мав право проводити його вночі. Маршрут польоту не розголошують. Наразі відкрили провадження за статтею порушення правил польотів або підготовки до них, що спричинило катастрофу.

На Львівщині, де сталась трагедія, оголосили жалобу. Військовий гвинтокрил «МІ-8» розбився вночі неподалік від села Сестрятин Радивилівського району.

Читайте також: «Вертоліт загорівся ще у небі», - про катастрофу на Рівненщині (ФОТО/ВІДЕО)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень