«Ти ще жива?»: на Волині піп УПЦ МП тероризує сім'ю загиблої медикині (ВІДЕО)

Священник московського патріархату судиться з батьком загиблої

На Волині священник УПЦ МП тероризує всю родину.

Нещодавно він подав до суду на пенсіонера та звинуватив його у побитті. Але пенсіонер стверджує, що не чіпав священника, хоча той неодноразово його провокував і навіть вимагав гроші, які він отримав від держави компенсацією після загибелі доньки на війні.

Деталі цієї історії розповіли у ТСН.

Олена – військова медикиня, на війні перебувала з 2015 року. Два місяці тому вона загинула на Харківщині, коли рятувала з поля бою поранених. Дівчина накрила собою молодого воїна, він залишився живим, а Олена загинула.

Круглою сиротою залишилася 3-річна Оксанка, яка у 2022 році втратила обох батьків. Після загибелі дочки Василь Созонюк отримав компенсацію від держави. І місцевий священник вимагав, щоби всі гроші він віддав йому.

— Сказав, ти отримав гроші за загиблу доньку, то мені мусиш заплатити, бо ти вигнав мене з роботи, - розповів чоловік.

Священник УПЦ МП у цьому селі давно провокує різноманітні конфлікти. Місцеві жителі його не шанують і давно вирішили перейти до ПЦУ – той погрожував і називав їх розкольниками. Раніше він не давав спокою і самій Олені. І те, що він тепер почав дошкуляти й батьку Олени, стало останньою краплею для односельців.

Як розповіли односельці, він чіплявся до неї, коли та з'являлася у церкві. В останню зустріч він при людях підійшов і запитав її: «Ти ще жива?»

А тепер священник звинуватив батька Олени в тому, що той його побив. На засідання суду зібралися всі односельці, щоби підтримати пенсіонера. Підтримати батька Олени приїхали й військові – жінка рятувала їхнє життя і бути осторонь цієї історії вони не можуть.

А ось піп, який подав заяву до суду і нібито є потерпілим, на слухання суду так і не з'явився.

— Я бачив, що там збираються люди агресивно налаштовані. Я один, а їх багато.

 

Це небезпечно. Це вигадки. Я ніколи не просив у нього грошей і не вимагав, - сказав він телефоном журналістам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень