ТЕЦ Рівного на Князя Володимира переведуть з газу на тверде паливо

Таке рішення ухвалила міськрада

Обговорення було бурхливим. Брали в ньому участь і депутати, і громадські активісти. Хтось остерігався, що не вистачить трісок, щоб ними палити, і біля Рівного повирубують дерева, хтось хвилювався, що твердопаливні котли забруднюватимуть повітря і їх не можна буде зупинити.

Врешті, міськрада дозволила «Рівнетеплоенерго» здати в суборенду майно котельні (теплоелектроцентралі) на Князя Володимира товариству «Біогенерація АГ», щоб воно встановило тут твердопаливні котли.

Міський голова Рівного Володимир Хомко прокоментував це так:

Всі котли старі залишаються. У разі щось не так – виключаємо. І це - їхні збитки. 6 мільйонів євро їхніх вкладено. Ми нічого не вкладаємо. Ми тут же переходимо на свої газові.

 

У 1923 році закінчується договір оренди. Не знаю – хто тоді буде приймати рішення: я чи хтось інший. Розривайте, хочете, договір оренди і переходьте назад на газ.

 

Але давайте спробуємо. Якщо погано – відключимо. А я впевнений, що буде добре.

За словами Володимира Хомка, важливо було перевести саме цю котельню на тверде паливо, оскільки вона забезпечує гарячою водою близько 60% мешканців міста. І нові котли дозволять подавати гарячу воду навіть влітку.

Нагадаємо, що раніше міськрада дозволила встановити твердопаливні котли у ще двох котельнях. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень