Теща очільника ДСНС з Рівного стала власницею нерухомості на мільйони (ФОТО)

Тамара Крицко - директорка сільського будинку культури, очолює фольклорний колектив

Тамара Крицко – теща нового керівника Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергія Крука, за останні роки стала власницею трьох квартир у Рівному та замовила будівництво коштовного котеджного будинку. Доходів на такі витрати офіційно вона не мала.

Про це йдеться в матеріалі Анни Максимчук для «Четвертої влади».

Сергій Крук став т.в.о. керівника ДСНС у листопаді 2021 року. До цього він 25 років працював рятувальником, останні шість років очолював головне управління ДСНС в Рівненській області.

Крук за реєстром має тільки одну квартиру в п’ятиповерхівці на вулиці Польовій у Рівному, яку купив у 2005-му, згідно з даними реєстру.

 

Родина мешкала у приватному будинку під Рівним площею понад 200 квадратів, що оформлена на матір Сергія Крука.

 

На дружину Олену Крук зареєстрована дача в селі Нова Українка 16 кілометрів від Рівного біля соснового лісу.

Натомість на матері Олени Крук – Тамарі Крицко, у власності відразу три квартири в Рівному, які вони купили протягом 2013-2016 років.

Одна з них –  в центрі міста, має площу 65 квадратів.

Також 2016 році теща керівника ДСНС замовила будівництво у котеджному масиві Макарова-Пржевальського у Рівному. За документами там зводять блокований житловий будинок, ділянка вже отримала адресу. Забудовником була група компаній «Стоград».

У 2020 році Крицко стає співзасновником фірми з цієї групи – ТОВ «Клуб дом захід» і внесла 1,15 млн грн до статутного фонду. Але через п’ять місяців покидає фірму.

Тамара Крицко мешкає і працює у селі Поповичі на Волині.

 

Там вона директорка сільського будинку культури та очолює фольклорний колектив.

Офіційно в 2016-2021 роках вона отримувала в місяць близько двох-трьох тисяч зарплати «чистими». 2020-го Тамара Крицко зареєструвалась приватною підприємицею. Основним видом діяльності вказала діяльність страхових агентств і брокерів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень