Сайт «4 ВЛАДА» знову запрацював у Рівному (ФОТО)

На 1-е березня

Як відомо, кілька тижнів тому у Рівному сталося пограбування ІТ-кампанії – з виламуванням стіни та викраденням енної кількості серверів.

У результаті такого нечуваного і зухвалого злочину в Рівному припинили роботу сотні сайтів підприємств, установ та організацій, які користувалися послугами пограбованої ІТ-компанії.

Серед них і сайт Агенства журналістських розслідувань «Четверта влада», яким опікується подружжя Антоніни та Володимира Торбічів.

Пограбування ІТ-компанії сталося уночі в суботу 17-го лютого, а 22-го лютого на першому поверсі офісу «Четвертої влади» стався підпал.

Невідомий зайшов до приміщення, розлив займисту рідину, підпалив і втік.

Практично всі світові агенції, які опікуються свободою слова, написали тоді про події у Рівному, вбачаючи в них – тиск на пресу.

Почався активний збір коштів на ремонт приміщення, низка рівненських журналістів взяли безпосередню участь у відновленні офісу «Четвертої влади».

А позавчора Володимир Торбіч на своїй ФБ-сторінці повідомив, що запрацював і сам сайт:

Перше березня. Початок весни. І початок відновлення.

 

Прощавай, вкрадений старий сайт, і вітаємо новий сайт "Четверта влада" https://4vlada.com (створений за кошти Фонду розвитку українських ЗМІ U.S. Embassy Kyiv Ukraine ).

Подяка працівникам Фонду Olha Zhyryachenkova Oleh Pastukhov. За місяць-два сподіваюся повернемо всю важливу інформацію зі старого сайту і працюємо над новими розслідуваннями. І вдячні всім, хто нас підтримує. (А ще це подарунок на 17-ту річницю одруження).

 

Подяка за фото Ліля Процишина

Нова версія сайту стала можливою завдяки розробнику технічного завдання Dmytro Bondar

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень