Рівненська «Свобода» поширила заяву зі спростуванням

Інформації, оприлюдненої порталом «Четверта влада»

У заяві «свободівців» йдеться:

5 серпня 2016 року портал новин «Четверта влада» опублікував матеріал, у якому звинуватив рівненських свободівців у інциденті, котрий стався із дев'ятнадцятирічною журналісткою-практикантом цього видання напередодні. Проте жодних реальних доказів причетності свободівців до вказаних подій не надав.

За словами очевидців у кав'ярні, де були присутні свободівці, були й інші відвідувачі. Також вищезгадана журналістка-практикант порталу "Четверта влада" особисто не зверталася до свободівців чи правоохоронців під час інциденту. Офіційно заявляємо, що жодного відношення до прикрого епізоду, який стався із журналісткою-практикантом порталу "Четверта влада" свободівці не мають.

 Закликаємо представників засобів масової інформації більш прискіпливо ставитися до матеріалів під час їх написання. Окрім того, Рівненська міська організація ВО "Свобода" звернеться до правоохоронних органів та прокуратури з вимогою провести перевірку на достовірність матеріалів викладених журналісткою-практикантом порталу "Четверта влада".

Зауважимо, що «Четверта влада» опублікувала матеріал зі звинуваченням партійців «Свободи» у тому, що вони облили спиртним з балкону кафе «Кобза» журналістку їхнього видання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень