Свято вболівальників «Вересу» вдалося!

В п‘ятницю НК «Верес» подарував вболівальникам перемогу

Гра НК «Верес» (Рівне) – ФК «Тернопіль» завершилась рахунком 4:2.

Як повідомляє сайт «Вересу», головний тренер НК «Верес» Володимир Мазяра так прокоментував перемогу рівнян

      Приємно було при такій атмосфері грати. Десь було нашим футболістам складно, бо «Тернопіль» був би задоволений нічиєю. Перший тайм нам трішки не вдався. А в другому розкріпостилися і довели справу до завершення. Хочу подякувати футболістам і керівництву, бо зараз поле у кращому стані, ніж було у Другій лізі. Сьогодні, можливо, не такими кольоровими фарбами грали, як хотілось, але намалювали – 4:2.

Привітав рівненських спортсменів і тренер ФК «Тернопіль» Іван Марущак:

           Хочу привітати Рівне з чудовою атмосферою, вітаю «Верес» з перемогою. Думаю, ми не заслужили на таку поразку. Перший тайм провели на рівних, але помилився воротар при вводі, не підібрали і отримали вихід один-на-один. У другому таймі створили багато моментів, але забили лише два. «Верес» створив чотири з половиною, а забив чотири. У нас молода ще команда. Ми цією командою працюємо лише три тижні. Ми набралися сміливості змінити на 80% склад, але потрібен час. Будемо працювати, вірю в команду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень