«Терористи керуються не християнськими цінностями»: Епіфаній відреагував на російську атаку

«Ми маємо протиставити злу – нашу єдність» (с)

Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній прокоментував чергову масовану російську атаку на Україну.

Він зауважив, що «терористи керуються не християнськими цінностями, не принципами моралі, але пристрастями: гнівом, заздрістю, нечутливістю, страхом та ненавистю».

Коли ми протистоїмо країні-терористу, імперії зла, яка щоденно руйнує наші будинки, вбиває наших братів і сестер, найперше, що ми маємо протиставити злу – нашу єдність, силу та любов. Любов є руйнівною для зла, адже той, хто любить, не може бути байдужим.

 

Доки ми любимо, ми допомагаємо одне одному, підтримуємо одне одного, плекаємо найкраще в собі та захищаємо своїх ближніх, – каже митрополит Епіфаній.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень