«Терен» з Рівного у головній ролі: світова зірка Сара Джессіка Паркер зніме фільм (ВІДЕО)

У центрі сюжету — історія 26-річного Героя з Рівного

58-річна акторка Сара Джессіка Паркер виступила виконавчою продюсеркою документального фільму Front Row («Перший ряд»), повідомляє Variety.

Фільм розповідатиме про групу українських танцівників балету, які були евакуйовані після початку війни.

Одним з центральних героїв фільму стане український військовий Олександр Будько із позивним «Терен», який втратив обидві ноги під час боїв за Харківщину.

Він долучився до трупи, взявши участь в одній з її постановок — балеті Жизель, благодійний показ якої пройшов у Каліфорнії.

Фільм розповість про співпрацю балетмейстера трупи Олександра Ратманського та українського військового, який танцював на протезах.

У коментарі виданню Сара Джессіка Паркер, яка також є заступницею голови ради директорів Нью-Йоркського міського балету, зазначила, що майбутній документальний фільм має наметі показати «наполегливість і людський стан на тлі тяжкої війни»..

Очікується, що документальний фільм буде завершений у 2024 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень