«Секс і місто»: Супермен таки повернувся! (ФОТО)

Кріса Нота помітили на знімальному майданчику

До останнього фанати серіалу «Секс і місто» не знали, чи побачать вони на екрані героя Кріса Нота – чоловіка Керрі Бредшоу, Супермена. Все вказувало на те, що цього персонажа у продовженні культового серіалу не буде.

Але він повернувся!

В мережі з’явилися нові кадри зі знімального майданчика «Історія триває…» (таку назву отримало шоу).і ми бачимо на них Сару Джессіку Паркер та Кріса Нота. Невідомо, що саме відбувається між їхніми героями, але, якщо вірити сценарію, який нещодавно буцімто «злили» в мережу, пара пройде через розлучення.

Цікаво, що на нових фото зі знімального майданчика ми бачимо Керрі в капелюшку у формі птаха, а це прямий відсил до головного убору, який героїня обрала для свого першого весілля з Суперменом, і яке так і не відбулося.

Керрі Бредшоу в день весілля, яке не відбулося, та в день ймовірного розлучення (?)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень