«Секс і місто»: перші фото з перезапуску

Новий серіал отримав назву «Історія триває…»

В Нью-Йорку офіційно почалися зйомки продовження серіалу «Секс і місто», який отримав назву «Історія триває…». Стрімінговий сервіс HBO Max опублікував перший офіційний кадр, на якому ми бачимо трьох подруг у виконанні Сари Джессіки Паркер, Синтії Ніксон та Крістін Девіс. Нагадаємо, Саманти, яку грала Кім Кетролл, у новому серіалі не буде.

Про те, що «Секс і місто» повертається, стало відомо на початку січня, коли вийшов перший тизер продовження серіалу. Він складається з кадрів Нью-Йорка, а також записів у стилі Керрі Бредшоу - And Just Like That («Історія триває ...»). Відомо, що нові серії будуть присвячені відносинам Керрі, Шарлотти та Міранди, але вже як мешканок Манхеттену в віці 50 років. Проєкт складатиметься з десяти півгодинних епізодів.

Ось що про це каже Сара Джессіка Паркер:

Буде цікаво подивитися, де і на якому етапі перебувають героїні, як на них вплинули зміни в суспільстві. У Міранди і Шарлотти діти вже підлітки, а Керрі намагається впоратися з викликами часу: глядачі дізнаються, як вона буде вести соціальні мережі, в яке русло направить свою кар'єру... А ще це про відродження Нью-Йорка.

Серед тих, хто ще підтвердив свою участь в зйомках, актор Джон Корбетт - його персонаж Ейдан, колишній хлопець Кері, з'явиться в декількох епізодах шоу. Але в серіалі не буде Супермена, якого грав Кріс Нот.

Також в сценарії з'явиться новий другорядний персонаж: згідно з офіційним синопсисом, героя звуть Че Діас, він веде популярний подкаст, постійним гостем якого стане Керрі. За описом персонаж «кумедний і не є прихильником будь-якого гендерного вираження». Тобто вперше в історії культового серіалу на екрані з'явиться небінарний герой, людина, яка не почувається ні чоловіком, ні жінкою, і вважає за краще, щоб його називали нейтральним «вони».  Відповідальну роль квір-коміка довірили актрисі Сарі Рамірес.

Сара Рамірес / Кім Кетролл

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень