Не смішно. Тепер ціляться не по енергетиці: Очільник Львівської ОВА повідомив деталі нічного ракетного удару (ВІДЕО)

Попередньо, обійшлося без жертв

Близько 3 ночі в Україні оголосили повітряну тривогу. Протягом півтори години по різних населених пунктах України націлили понад 30 російських ракет. Половину ворожих об’єктів наші ППО ліквідували, проте, на жаль, є й влучання.

Зокрема, три «прильоти» є на сусідній Львівщині. Очільник ОВА Максим Козицький повідомив, що три ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури.

АЛЕ! Це не є об‘єкт, від якого залежить подача електроенергії на Львівщині.

Була пожежа, її оперативно загасили. Працівники перебували в укритті. Жертв чи постраждалих немає. На місці влучання у Дрогобицькому районі є вирва, зауважив Максим Козицький.

На сусідній вулиці внаслідок удару зруйнувалася стіна магазину. Посадовець наголошує громадянам про необхідність дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги.

У ТГ-каналах поширюють таке повідомлення:

Головна ціль цих заходів – виявлення місць розташування наших РТВ і ЗРВ для подальшого нанесення ударів, а також обходу ракет зони радіолокаційного виявлення.

 

Перестаньте сміятися над повітряними кулями з відбивачами, які вони запускають.

 

Перестаньте сміятися над хибними цілями, які вони запускають. І, взагалі, перестаньте насміхатися над противником.

 

РФ - коварний, підлий і сильний ворог, який вчиться воювати з кожним днем.

 

Сьогоднішня нічна атака – яскравий приклад. Більше 50% потраплянь ракет.

 

Смішно? Посміялись?


Довідка

Об'є́кти крити́чної інфраструкту́ри — підприємства та установи таких галузей, як енергетика, хімічна промисловість, транспорт, банки та фінанси, інформаційні технології та телекомунікації (електронні комунікації), продовольство, охорона здоров'я, комунальне господарство, що є стратегічно важливими для функціонування економіки і безпеки держави, суспільства та населення, виведення з ладу або руйнування яких може мати вплив на національну безпеку і оборону, природне середовище, призвести до значних матеріальних та фінансових збитків, людських жертв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень