Рівненська тенісистка заявилися на турнір у Хорватії (ВІДЕО)

А от на Кубку Біллі Джин Кінг рівнянка Завацька не виходила на корт 

На турнір ITF W60, який відбудеться у Загребі, заявилися відразу чотири українські тенісистки. Про це повідомляє Федерація тенісу України. Турнір відбудеться з 26 квітня по 2 травня.

У список основної сітки потрапили Катерина Козлова і рівнянка Катаріна Завацька, а у кваліфікації можуть зіграти Леся Цуренко й Ангеліна Калініна.

Катаріна Завацька у складі збірної минулого тижня брала участь в поєдинку Кубка Біллі Джин Кінг Україна - Японія. Кубок проходив у Чорноморську.

Завацька на корт не виходила. За результатами ігор збірна України піднялася на чотири позиції в рейтингу Кубка Біллі Джин Кінг після перемоги над командою Японії.

З цього тижня ми посідаємо 25-й рядок у світовому табелі про ранги жіночого командного тенісу. На першому місці - Франція.

Нагадаємо, Катаріна Завацька нещодавно дала розлоге інтерв’ю Радіо Трек.

21-річна тенісистка займає 125 місце в рейтингу WTA - це четвертий показник серед усіх українок.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень