«Тарас Бульба» у Дубні: менше ROCKy, більше «POPy» та все на рівень вище

Організатори вирішили догодити і дітям, і дорослим, і рокерам

Вже наступного тижня у Дубні «загримить» найбільший фестиваль на Рівненщині – «Тарас Бульба».

Організатори завершують готуватися до фестивалю.

Цьогорічний «Бульба» змінив програму та розширив територію.

Традиційно фестиваль матиме три сцени: головну, альтернативну та літературну. Серед півсотні гуртів цього разу буде не лише важка музики, розповідає директор «Тараса Бульби» Микола Арсенюк:

Фестиваль цього року ми плануємо більш масштабніші події. У нас очікується 54 команди лише на музичних сценах, 65 митців на літературній локації. Ми рок фестиваль, і ми знову підтримуватимемо українську рок музику. Це наша така доля. Будуть і інші жанри: та ж сама Христина Соловій, Kozak System, «Жадан і собаки».

Молоді українські гурти можуть змагатися між собою за право виступати на одній сцені разом із відомими виконавцями. Цього разу таких рок-бендів було близько сотні.

Уже безпосередньо на відбір перед журі фестивалю потраплять 16 з них.

Особливо розшириться літературна сцена. Там з’явиться гутіркова галявина з трьома окремими локаціями, які декоровані соломою – для інтимної лірики, шинами – для патріотичної та піддонами – для урбаністичної лірики. 

Крім того буде дитяча галявина з аніматорами та виставами Рівненського театру ляльок.

Бюджет фестивалю – 1,4 мільйона гривень. Для військово службовців, учасників АТО вхід на фестиваль буде безкоштовний. Підтримка місцевої влади, кажуть організатори, дозволить провести фестиваль на іншому, вищому рівні. Запросили й музикантів з Італії, Польщі та Білорусі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень