Там розсадник бактерій: Як часто треба прати шапки, рукавиці та інші зимові речі

Не ігноруйте це

Шапки, шарфи, хомути, рукавички та інші зимові аксесуари часто не доотримують уваги. Є люди, які не задумуються про чистоту цих речей і перуть їх вкрай рідко.

Проте на цих предметах збирається багато бактерій. Це може стати причиною вірусних та інфекційних захворювань.

Як часто треба прати зимові аксесуари

  • Шапка і шарф

Ці предмети гардероба треба прати щомісяця. Проте варто враховувати і матеріал, з якого виготовлено виріб. Наприклад, вовняні аксесуари можна прати раз у 2 місяці. Зауважте, якщо ви часто користуєтеся тональними засобами, то вони можуть лишатися на шапках і шарфах і бути комфортним середовищем для бактерій. У цьому випадку прати речі треба частіше.

  • Рукавички

Предмети, які зігрівають наші руки, найбільше піддаються забрудненням. Адже руками ми торкаємося поручнів у громадському транспорті, дверних ручок тощо. Тож прати рукавички треба щотижня. Аби зберегти форму та вигляд виробу, краще прати вручну при низькій температурі води.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень