Таких ніхто не хоче: які жінки відлякують чоловіків?

Пояснення психологів

5 жіночих типажів, які не подобаються чоловікам

Рятівниця. Якщо ви у стосунках з чоловіком намагаєтеся його врятувати від будь-якої залежності, колишньої злої дружини, яка вимагає аліменти, або ще якоїсь халепи, то ваш зв’язок приречений. Чоловік вас сприйматиме як  зручну річ, що можна використовувати, коли дуже погано. Таких жінок не кохають та й не поважають, адже вони не цінують самі себе.

Маніпуляторка. Хто сказав, що жінка не вміє маніпулювати чоловіками? Ще і як уміє — це можуть бути різноманітні погрози, прохання про жалість чи допомогу. Так, чоловік повірить кілька разів, допоможе й підтримає, та коли це стає нормою — він іде назавжди.

Жінка з низькою самооцінкою. Розумному, свідомому та сильному чоловікові потрібна поряд така сама жінка. Справжнім чоловікам не подобаються слабкі жінки — це міф, який не має жодного стосунку до реальності. Якщо жінка не знає, що таке самоповага, самоцінність та любов до себе, то її навряд чи любитимуть і поважатимуть чоловіки.

Критикиня. Конструктивної критики не існує. Якщо хтось критикує, він дає людині чи її поведінці власну негативну оцінку. Зазвичай жінка-критикиня має низьку самооцінку і їй просто погано, тому увесь свій негатив вона може виміщати на інших. А що буває з тими жінками, які себе не люблять і не поважають, уже відомо.

Сама не знає чого хоче. Є такі жінки, які ще не сформулювали чіткого бачення – навіщо їм взагалі потрібен чоловік. Однак, вони вступають у стосунки, навіть виходять заміж, а потім в парі виникає конфлікт інтересів,  оскільки очікування обох щодо взаємин не справдилися. Серйозні чоловіки намагаються оминати таких жінок і не вступати з ними у стосунки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень