Табу на підвищення цін, гуманітарна допомога та прихисток для переселенців: нове на Рівненщині 

У восьмий день війни

П'ятниця, 4 березня, на Рівненщині минула відносно спокійно. Лише раз звучала повітряна тривога. На кордоні з Білоруссю все залишається тихо, повідомив очільник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

- Сьогодні підписав наказ про заборону необґрунтованого (!!!) підвищення цін при виробництві та реалізації продовольчих і непродовольчих товарів.

 

Хоча є причини, через які ціна на продукти, ліки або пальне частково зростає, але цим не варто зловживати особливо в період воєнного стану, - заявив Віталій Коваль.  

У телеграмі запустили чат-бот (@RivneMilitaryAdministrationbot) Рівненської обласної військової адміністрації.

Тут швидко можна знайти інформацію про розміщення укриттів, важливі гарячі лінії, повідомлення для волонтерів і переселенців та інші рубрики.

А також долучитися до волонтерської допомоги. 

 - Вчора в області відкрили гарячу лінію психологічної підтримки. Понад 40 жителів області за добу уже звернулися до волонтерів-психологів Рівненщини.

 

Наразі безплатну допомогу надають 10 фахівців з області. Якщо вам необхідна підтримка, телефонуйте - 0 800 400 378.

 

Водночас в області за минулу добу знайшли прихисток 892 переселенці. Їх прийняли наші соціальні служби за добу. З них залишилися на тривалий термін – 803 людини.

 

Загальна кількість поселених осіб наразі на Рівненщині – 1672. Крім того, наші польські колеги запустили спеціальну «гарячу лінію» для українських біженців.

 

Всі, хто вимушено евакуювався і шукає житло для проживання або просто потрібна допомога – телефонуйте за номером +484 772 175 75, - нагадав Віталій Коваль.

Рівненщина продовжує отримувати гуманітарні вантажі з Польщі, які передаються в гарячі точки нашої країни.

Храми області не лише молитвою підтримують воїнів, а й виступають як волонтерські центри та відкривають укриття у своїх приміщеннях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень