Сироті у Рівному на квартиру треба понад 70 років чекати

Хоча місто у порівнянні з сусідніми обласними центрами купує найбільше квартир для цієї категорії дітей

Досягненнями у питанні забезпечення дітей-сиріт житлом похвалився начальник міської служби у справах дітей Андрій Міщеня:

Де ми однозначно, і це приємно, попереду – за кількістю придбаного житла для дітей-сиріт. Якщо ми купили торік 13 квартир (чотири за кошти міського бюджету і дев’ять за рахунок субвенції з державного бюджету), то у Хмельницькому  - дві квартири, у Тернополі – три, у Луцьку – чотири квартири і два будинки.

За словами Андрія Міщені, торік вперше за багато років кількість наданих сиротам квартир – 13 - була більша, ніж кількість взятих сиріт на квартирну чергу – дев’ять.

Міський голова Рівного Володимир Хомко на це зауважив, що забезпечення квартирами – це зобов’язання держави, а не міста. Але якщо держава дає місту кошти на дві квартири на рік, а в черзі є понад 150 сиріт, то сироті треба 70 років чекати на забезпечення житлом.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень