Свіжий аромат тіла на весь день і без антиперспірантів

Тим паче чимало таких засобів просто зникли з ринку

Експерти дали кілька порад, як зберегти свіжий аромат тіла на весь день, при цьому не використовуючи парфумованих дезодорантів та антиперспірантів.

Підтримувати водний баланс

Процес потовиділення можна підтримувати на належному рівні, якщо вживати достатню кількість чистої води. Універсальної дози води для кожного – не існує, але це точно не менше півтора літра на день. А от від газованих напоїв та надмірного споживання кави краще відмовитися.

Дотримуватися правил харчування

Серед основних правил – не вживати продукти з різкими запахами, як то часник чи цибуля. Аби зберегти чисте дихання – краще користуватися ополіскувачами.

Використовувати тальк

Ним можна скористатися одразу після душу. Тальк наносять на підпашки та ноги. Завдяки йому шкіра залишатиметься сухою навіть в дуже спекотну погоду. Підійде також дитяча присипка, але у будь-якому разі краще брати засоби без запаху.

Обирати якісні засоби прання та мило

Якісне мило захистить організм від швидкого розмноження мікробів, а відтак допоможе зберегти чистоту на цілий день. У складі хорошого мила мають бути натуральні олії. А щоб речі залишалися якомога довше свіжими – ретельно обирайте пральний порошок. Квіткові запахи не найкраще поводяться впродовж дня на спеці.

Свіже взуття

Свіжість взуття збереже його просушування після кожного використання. Найкраще взагалі чергувати улюблені пари через день. Крім того, можна купити й засоби проти запаху взуття. Ну а влітку краще обирати відкрите взуття.

Чистий одяг

Влітку одну й ту ж річ одягати кілька разів без прання – неможливо. Одяг має бути чистим й свіжим. Якщо ваші засоби для прання мають різкий аромат, краще використовувати додаткове полоскання під час прання.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень