Світлофор навпроти Гулі Корольової просять ввімкнути, аби не було ДТП (ВІДЕО)

У Рівному це перехрестя вважається «безпечним»

Включити світлофор на перехресті вулиць Чорновола, Котляревського та Олекси Новака просять медики. Зараз сигнал подає диспетчер коли зі станції на Котляревського виїздить «швидка». Втім через останнє ДТП, у якому розбилось санітарне авто, працівники екстреної меддопомоги заговорили про те, щоб світлофор працював там постійно. Це дисциплінує водіїв і пішоходів, повідомив журналістам Суспільного заступник головного лікаря обласної станції екстреної допомоги Олег Гикавчук:

- На цей світлофор люди мало звертають увагу, бо він невдало розміщений. У нових світлофорів немає дубляжу на сторону перехрестя. Тобто якщо ти в’їжджаєш на перехрестя то ти бачиш зміни кольору регулятора, а якщо ще не в’їхав на перехрестя то ти не орієнтуєшся який ввімкнутий сигнал. Через те виникають такі ситуації, дуже добре, що там встановлений світлофор. Але якщо ми йог обручному режимі включаємо то треба певний час, щоб він почав функціонувати. Вихід єдиний – світлофор має працювати там постійно.

У патрульній поліції області повідомили, що ця ділянка дороги не є небезпечною. Тут за рік стається дві ДТП і то через неуважність водіїв.

Тим часом головний лікар «швидкої» Андрій Бортнік повідомив журналістам Радіо Трек, що

поламана машина ще на експертизі.

Коли її відремонтують – невідомо, а це ускладнює роботу медикам, у яких і без того мало справного санітарного транспорту. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень