Сусід викликав поліцію у Рівному, бо його дратує ремонт

Люди прагнуть тиші, як в бібліотеці

ФОТО ілюстративне

У Рівному викликали поліцію, через надто гучний ремонт сусідів. Це сталося на вулиці Директорії. Заявник стверджував, що ремонтні роботи надто гучні, а сусіди на зауваження не реагують. 

Патрульні провели профілактичну бесіду, про те що забороняється здійснювати ремонтні роботи у вихідний та святковий день. Конфлікт вдалося врегулювати мирним шляхом, із заявою та пояснення ніхто не звертався.

Поліція складу адміністративного чи кримінального правопорушення не виявила. 

Нагадаємо, у Рівному намагаються розробити своєрідні правила тиші. Головним чином врегулювати використання піротехніки, що особливо актуально під час воєнного стану. 

У Березнівській громаді на Рівненщині такі правила вже ухвалили, використання піротехніки там заборонено. Водночас у Гощанській громаді заборонили гучний транспорт. 

Втім, як бути рівнянам, які маючи тільки вихідні в суботу чи неділю владнати хатні справи чи провести ремонт помешкання – поки відповіді немає. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень