«Сумку в машину і все»: відомо, чому люди масово тікають з Донецька (ВІДЕО)

У черзі на КПП десятки людей

У суботу, 10 серпня, на незаконному контрольно-пропускному пункті «Матвіїв Курган», що на кордоні з Донецькою та Ростовською областями, був помічений неабиякий натовп. Місцеві пабліки повідомляють, що це черга на виїзд з Донецької області.

Відео опублікували у пабліку «Типичный Донецк». На ньому видно неабияку вервечку людей, а поруч затор. Жінка російською мовою коментувала так:

- Матвеев Курган рулит.

 

Очередина неслабая.

 

Машин уйма… Да, да, сумку в машину люди и всё… — бідкається чи то росіянка, чи то зросійщена українка.

Ажіотаж на незаконних КПП вочевидь напряму пов’язаний з успіхами української армії в Курській області. Схоже, що проросійські мешканці тимчасово-окупованих територій свято вірять у те, що росіяни перекинуть свої сили на Курщину, а Донеччину залишать на поталу українцям.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень