У Донецьку поранили Рогозіна й так званого «главу уряду ДНР» (ВІДЕО)

Перший поранений у спину

Ексглава Роскосмосу Дмитро Рогозін і так званий «глава уряду ДНР» Віталій Хоценко отримали поранення в Донецьку нібито після обстрілу з боку України.

На околиці Донецька обстрілу зазнав готель, у якому проживала група військових радників на чолі з Дмитром Рогозіним. Він дістав поранення в спину, госпіталізований. Загрози життю немає, – розповів помічник Рогозіна.

За словами помічника, поранені також особи, які супроводжували Дмитра Рогозіна, «удар носив явно цілеспрямований характер».

Поранений у спину. Житиму. Осколок (ред. – пройшов) у сантиметрі від хребта, – зауважив Рогозін у коментарі для видання «RT».

Втім, за інформацією «Бази», Рогозін дістав осколкове поранення м'яких тканин голови, осколкове поранення сідниць, а також осколкове поранення лівого стегна.

Водночас видання «SOTA» повідомляє, що Рогозіна поранили в ресторані «Шеш-беш» у Донецьку, де він відзначав день народження. За даними видання, так званий «глава уряду ДНР» Віталій Хоценко також поранений, а його охоронець і ще одна людина загинули.

 Джерело: Українська правда 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень