Сумісність у коханні за групою крові: хто ваш ідеальний сексуальний партнер?

Перевірте свою пару

Сумісність по групі крові чоловіка і жінки хочуть знати багато закоханих - це потрібно, в першу чергу, для вдалого зачаття. Однак є не тільки наукова, а й езотерична сторона питання -  наприклад, у японців група крові має дуже серйозне значення. Вона може вплинути навіть при влаштуванні на роботу, тому що азіати виділяють 4 типи людей, у яких різні групи крові:

I група (Мисливці) - ввічливі й оптимістичні, комунікабельні, але вельми пихаті, зарозумілі й навіть грубі. Для них не існує ніяких авторитетів, крім них самих, але кожному «мисливцеві» важливо розуміти, що не слід бути такими суворими стосовно інших - кожен має право на помилку.

II група (Землероби) - творчі, відповідальні, стримані, але дуже вперті й напружені люди. Бачать сенс в саморозвитку, сильно потребують підтримки близьких. Не можуть боротися з труднощами самостійно, хоча і приховують це - їм завжди потрібен союзник.

III група (Кочівники) - сильні й активні, виконавчі, але безвідповідальні, вперті й непередбачувані. Не бояться ризикувати й пробувати невідоме, завжди з готовністю зустрічають виклики долі. Але якщо задумане не трапляється, падають духом і звинувачують всіх інших у своїх бідах.

IV група (Загадки) - товариські й раціональні, вміють пристосовуватися до будь-яких умов, але часто бувають лукавими, безвідповідальними й нерішучими. Таким людям варто навчитися чесності стосовно себе і розвинути силу духу.

Японці вважають, що сумісність пари по групі крові важливіша, ніж будь-який інший показник - на цей фактор вони роблять дуже високі ставки.

 

Ідеальна сексуальна сумісність по групі крові

Якщо розглядати ситуацію з точки зору японських езотериків, то вони наводять таку статистику:

I група крові

Чоловік - сильний і вольовий, з яскраво вираженими амбіціями. Це може стати причиною зайвої агресії у відносинах. Часто мріє про те, щоб жінки падали до його ніг самі, але фантазії не мають нічого спільного з реальністю - чоловік, у якого I група крові, любить тільки одну жінку, і залишається вірний їй.

Жінка - часто віддає перевагу роботі, а не відносинам. Небагатьом чоловікам вдається її зацікавити, але якщо це відбувається, дівчина готова вкладатися в сім'ю. У ліжку - активна коханка, яка задовольнить чоловіка не, тому що «так треба», а, тому що сама цього хоче.

Ідеальний союз - з партнером II або III групи крові.

II група крові

Чоловік - рішучий і раціональний, швидко приймає рішення, але довго їх реалізовує. Справа не в ліні, а в тому, що йому потрібно точно все розрахувати й заручитися підтримкою. З жінками проблем не має, але може часто міняти партнерок і швидко з ними прощатися, якщо сексуальні темпераменти не сходяться.

Жінка - сумнівається в собі, із заниженою самооцінкою, тому шукає партнера, який буде постійно її підтримувати й проявляти турботу. Будь-які прояви любові для неї нормальні, крім тих, де присутня жорсткість.

Ідеальний союз - з партнером будь-якої групи крові, крім IV.

III група крові

Чоловік - товариська людина, яка легко опиняється в центрі уваги завдяки своїй харизмі та іскрометному гумору. Насправді - інтроверт, часто замикається в собі, здатний довіряти не кожному. В інтимному плані готовий до експериментів, завжди пропонує щось нове, але тільки за згодою партнерки.

Жінка - яскрава особистість, яка моментально завойовує увагу інших і завжди отримує від життя те, що хоче. Партнерів вибирає стабільних, тому що хоч десь ця стабільність повинна бути. Фізичний інтим її мало цікавить - духовний зв'язок і емоції важливіші.

Ідеальний союз - з партнером I й IV групи крові.

 

IV група крові

Чоловік - волелюбна людина, яка вибере тільки дівчину, яка приймає його таким. Саме їй дістануться всі «лаври» - любов, турбота і допомога. Дотримання особистих кордонів - мало не найважливіше для чоловіка, у якого четверта група крові. У ліжку він дуже хороший коханець, але іноді може почати мріяти про щось і забути про те, де знаходиться і що робить.

Жінка - бойовий товариш, союзник, друг, коханка і дружина. Все це вдало гармонує в ній, така дівчина завжди готова пробачити, зрозуміти й підтримати. Єдине, чого вона пробачити не зможе - брехні й зради. В інтимних питаннях бажано до неї підходити з фантазією - рутина може «вбити» відносини.

Ідеальний союз - з партнером I й IV групи крові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень