«Сума солідна»: Блогер розсекретив гонорар Григорія Решетника на «Холостяку»

Гроші - заслужені

Оглядач українського шоубізнесу і блогер Богдан Беспалов, який спеціалізується на шоубізнесових чутках, розсекретив, скільки заробляє ведучий популярного реаліті «Холостяк» - Григорій Решетник.

Блогер у своєму Telegram-каналі розповів, що орієнтовний гонорар Григорія Решетника за роботу ведучого шоу «Холостяк 13» становить 400 тисяч гривень на місяць.

Також він додав, що між ведучим і телеканалом підписано дуже суворий контракт про нерозголошення щодо співпраці та фінансових виплат. Та інформація все ж просочилася в мережу.

- Сума солідна, але, мені здається, цінник виправданий. Понад 4 місяці вирвано з життя і зйомки по 30 годин нон-стоп без сну.

 

Те, що сьогодні має Гриша абсолютно заслужено. Людина своїм талантом і характером вигризала місце під сонцем, але є маленьке «але».

 

Решетник приївся глядачам, хочеться нових облич, як мінімум на «Холостяку», - сказав Беспалов.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень