«Судитись не буду», - рівненська журналістка, яку Саакашвілі обізвав "продажною"

Журналіст зі Здолбунова Ольга Ферар пояснила свою позицію щодо скандалу із Саакашвілі

Ольга Ферар

Скандал стався на телепередачі "Шустер Live" у п'ятницю. Сайт Радіо Трек писав про це у публікаціях Рівненська журналістка «похоронила» Саакашвілі у прямому ефірі та Саакашвілі відреагував на Ферар та її здолбунівського шефа Орлова

Цей скандал викликав широке обговорення. Свою думку з приводу оприлюднив нардеп з Рівного Андрій Лозовий. Також його коментували чимало мешканців Рівненщини.

Свою думку з приводу висловила і сама журналістка Ольга Ферар. Вона написала у Фейсбук:

Ферар Ольга Я коментувала багато. Та не все буду поширювати, аби не загидити стрічку. Ця історія мені набридла. Повторюсь: Саакашвілі ображати я не планувала. Питання просте. Поцілунок - відповідь на образи, що лились у мене, коли я без мікрофону. Судитись не буду. Аби перепросив у моїх рівненських колег, то я б взагалі і забула назавжди.
П.С. пробачу навіть пост неправди про те, що я помічник БПП. 

До речі, учора ввечері Ольга Ферар також поширила повідомлення зі скаргою на те, що їй почали писати образи невідомі інтернет-боти, і що біля її дому були помітні підозрілі авто. Втім, сьогодні зранку це її повідомлення вже було видалено.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень