Нардеп з Рівного - про скандал "Саакашвілі і рівненська журналістка"

Свою думку з приводу реакції Міхеїла Саакашвілі на запитання журналістки зі Здолбунова Ольги Ферар оприлюднив депутат Верховної Ради з Рівного Андрій Лозовий

Скандал стався на телепередачі "Шустер Live". Сайт Радіо Трек писав про це у публікаціях Рівненська журналістка «похоронила» Саакашвілі у прямому ефірі та Саакашвілі відреагував на Ферар та її здолбунівського шефа Орлова 

Андрій Лозовий Для Саакашвілі знайшлась чудова робота - продавати в Рівному мандарини на базарі. Бо персонажа, який так спілкується з журналістами, не те, що в парламент не виберуть - в районну раду і то за нього не проголосують. Нічого образливого чи некоректного у питанні Ольги Ферар не було. Так, вона питала у Міхо не приємні для нього речі, але питала ж ввічливо, навіть делікатно. Тим паче, питання про політичний шлях, а не про щось особисте. Але Саакашвілі зірвався, бо йому просто не було що відповісти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень