Сьогодні у Рівному – Міхеіл Саакашвілі

Відбудеться Антикорупційний форум

Сьогодні у Рівне в рамках Антикорупційного форуму приїде голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі.

Форум відбудеться 27 лютого о 18:00 в актовій залі Національного університету водного господарства та природокористування.

Захід організовує громадська коаліція «Рух за очищення». «Рух за очищення» створили наприкінці 2015 року. Антикорупційний форум, що відбувся 18 січня 2016 року в Харкові, визначив найближчі завдання Руху. Його учасники зокрема вимагають:

  1. Сформувати новий уряд, який буде користуватися довірою народу і докорінно реформувати всі сфери життя, діючи в інтересах переважної більшості українців, а не вузької групи наближених до влади.
  2. Призначити нового генерального прокурора, який поставить своєю метою не захистити, а знищити корумповану систему.
  3. Посилити законодавство, спрямоване на боротьбу з корупцією. Злодії повинні сидіти в тюрмі, а не в парламенті та уряді.
  4. Прийняти закони, які дозволять громадянам і бізнесу чесно працювати і ставати багатшими.

Окрім Рівного, Антикорупційний форум вже відбувся 26 лютого у Луцьку та запланований 28 лютого у Житомирі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень