"Вже нікуди не поїдуть", - Лозовий з Мосійчуком про 47 вагонів лісу у Здолбунові

Через ліс, який помітили на залізничній станції Здолбунів на Рівненщині, нардепи Андрій Лозовий та Ігор Мосійчук підняли на ноги поліцію та міністра інфраструктури Володимира Омеляна

Про це Андрій Лозовий повідомив у соцмережі Фейсбук:

Вже є реакція Національної поліції. Вагони з лісом-кругляком, які незаконно мали їхати в Румунію, Чехію та Австрію - які ми з Ігор Мосійчук та Дмитро Лінько заблокували на станції "Здолбунів" на Рівненщині, вже нікуди не поїдуть.

Окремий респект міністру інфраструктури Volodymyr Omelyan, який, попри те, що перебуває у закордонному відрядженні, з першого разу взяв трубку і миттєво відреагував на бєспрєдєл своїх підлеглих, зокрема в.о. начальника станції "Здолбунів" Олександра Голіка (відео трансляції є у Мосійчука на сторінці).

Андрій Лозовий повідомив, що вони затримали 47 вагонів лісу. Тепер, за його словами, важливо людей об'єднати навколо ініціативи щодо заборони вивезення лісу-кругляку. А для цього нардеп пропонує влаштовувати блокування вагонів і фур з лісом, які їдуть в Європу, змушувати правоохоронні органи оперативно реагувати, викривати злочинців-чиновників, які кришують незаконну вирубку і вивіз лісу. Окрім цього, за його словами, необхідно тиском громадської думки не допустити скасування парламентом закону про заборону експорту лісу-кругляку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень