Суд у справі Думановського. Вже вчетверте сина представляє батько

Щоправда, і з сторони обласної дитячої лікарні присутні тільки адвокати

фото з зали суду у справі Думановського

У Рівному триває судовий спір щодо поновлення на посаді лікаря обласної дитячої лікарні Костянтина Думановського. Нагадаємо, лікаря звільнили після смерті 5-річного хлопчика. З обох сторін у залі суду тільки адвокати, адже немає на засіданні і головного лікаря дитячої обласної лікарні Віталія Бойка. 

фото з зали суду у справі Думановського

Сторону Костянтина Думановського представляє його батько. Незмінно присутня на всіх засіданнях бабуся померлого Миколки Антонюка. 

Засідання щойно розпочалося.

фото з зали суду у справі Думановського

Востаннє судове засідання проходило 25 лютого і тоді його перенесли. 

Зараз у залі суду зачитують передік документів, які долучають до справи. Зокрема це завірені копії акту патологоанатомічного дослідження та результатів гістологічного дослідження матеріалів трупу Антонюка 09.05.2010 року народження, де поставлено посмертний діагноз - від ГУ Нацполіції Рівненщини,  довідка лікарні, посадового окладу, про посадовий оклад К.Думановського, довідка щодо заробітної плати.за жовтень і листопад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень