Справу Бузинарського розгляне Гощанський суд

Прокуратура завершила розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього посадовця Департаменту МВС України

Справу Михайла Бузинарського розгляне Гощанський райсуд.  Нагадаємо, у вересні 2014 року під час конфлікту з учасниками дорожнього руху в селі Бабин Гощанського району Бузинарський стріляв у двох людей, потім вистрілив і собі в ногу.

В прокуратурі зауважують, що за вчинення вказаних кримінальних правопорушень Бузинарському передбачене покарання  у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Нагадаємо, на Рівненщині Михайло Бузинарський з‘явився у період Помаранчевої революції. Керував обласною приймальнею тодішнього президента Віктора Ющенка, згодом очолював Державну інспекцію праці в області. А перед Майданом представляв на Рівненщині одіозний "Український вибір" Віктора Медведчука.

З початком бойових дій на Сході нашої держави Бузинарський пішов добровольцем у Нацгвардію. Тоді й отримав міліцейське посвідчення і табельну зброю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень