Двох поліцейських Рівненщини судитимуть за хабар

Це старший інспектор та поліцейський Дубенського відділу поліції

Прокуратура Рівненської області завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою двох поліцейських в одержанні хабара.

«Встановлено, що старший інспектор та поліцейський Дубенського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області одержали від громадянина неправомірну вигоду у сумі 1500 грн. За вказану суму правоохоронці пообіцяли чоловіку не складати протокол про вчинення адміністративного правопорушення та повернути йому автомобіль», - розповів заступник прокурора області Андрій Боровик.

Поліцейських було викрито 15.12.2015 у результаті спільних скоординованих дій прокуратури Рівненської області з працівниками СБУ із залученням співробітників Управління внутрішньої безпеки в Рівненській області.

Нині триває процедура ознайомлення підозрюваних та їх захисника із матеріалами кримінального провадження. Після вручення підозрюваним обвинувального акта, його буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Довідка:

Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень