Працювали спецслужби: в апеляційному суді Рівного – конфлікт (ФОТО)

У залі засідань

Співробітники Служби судової охорони Рівненщини взяли участь у спільних тактичних навчаннях

Учора, 6 грудня, співробітники теруправління судової охорони спільно із поліцейськими та нацгвардійцями відпрацьовували тактику дій під час конфліктів у залі судових засідань Рівненського апеляційного суду.

Практичні заняття зі взаємодії та координації дій під час проведення судового засідання, у разі виникнення можливих позаштатних чи надзвичайних ситуацій проводилися на базі адмінприміщення суду.

 - Такі навчання покликані в першу чергу для відпрацювання чіткого механізму дій під час ситуацій, що можуть виникати раптово. Ми повинні діяти чітко і злагоджено, не втрачаючи жодної хвилини, адже на кону безпека людей, — зазначив начальник теруправління служби судової охорони Віктор Мороз.

Крім того, на базі Рівненського окружного адміністративного суду працівники ДСНС області навчали службовців, як діяти при виявленні осередку займання, алгоритму сповіщення необхідних служб та порядку евакуації осіб, що знаходяться в суді.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень