До Рівненської АЕС обмежать доступ

Тут готуються до можливих диверсій

Зокрема на станції проведуть тактичні навчання.

Антитерористичні навчання пройдуть згідно з графіком таких спільних навчань Нацгвардії України і СБ України.

Навчання триватимуть з 22.05.2017 року до 31.05.2017 року за спеціально розробленим планом-сценарієм та відповідним алгоритмом. Зокрема на ВП «Рівненська АЕС» будуть проведені спільні тактико спеціальні навчання за темою:

«Відпрацювання готовності учасників об’єктового плану взаємодії ВП РАЕС у разі вчинення диверсії до спільних дій при виникненні на об’єкті кризової ситуації, викликаної протиправними діями зовнішніх та внутрішніх правопорушників».

На час проведення навчань правоохоронними органами може обмежуватись перебування громадян та транспортне пересування у межах санітарно-захисної зони Рівненської АЕС (в радіусі 2,5 км).

Наявність документів, що засвідчують особу у громадян, які перебувають у зонах обмеження доступу та санітарно-захисній зоні, є обов’язковою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень