Субсидії у березні значно зменшать. У декого їх не буде взагалі

Адже за січень люди отримали значно більше, ніж мали

У березні рівняни отримають значно менші субсидії. Перерахунок відбувся через зниження ціни газу з 9 гривень 92 копійок до 6,99 для клієнтів «Рівнегаз збуту».  

Однак мешканці обласного за центру за січень отримали субсидії, розраховані за старою ціною блакитного палива.

Зайві кошти автоматично затримають під час виплати допомоги за лютий, говорить начальниця відділу з призначення житлових субсидій Тетяна Горбатюк:

За результатами цього перерахунку зменшилася сума субсидії в межах 700-1000 гривень для одного господарства. Тепер цю суму потрібно було забрати, і до того ж зменшена й сама субсидія. Тому люди у березні отримають дуже малі гроші.

До слова, є у Рівному субсидіанти, які отримали й на 1300 гривень більше. Тож варто зазначити, що кошти за лютий притримають, адже споживачам фактично вже виплатили їх у січні:

Повинна людина враховувати, що в платіжках нарахування зменшується, а розмір субсидії не змінився. Однак ми розуміємо, що люди телефонуватимуть, оскільки за січень вони отримали значно більші субсидії, ніж будуть за лютий.

Також у Рівному є 230 домогосподарств, які взагалі не отримають субсидію у березні, оскільки за січень їм переплатили більше, ніж мають компенсувати за лютий:

На жаль, є такі домогосподарства, у яких після утримання субсидії не вийшло. Ми розуміємо, що ці люди звертатимуться із запитаннями, чому так сталося. То цих субсидіантів ми попереджатимемо і пояснюватимемо, чому у них не буде субсидії в березні, - розповіла Тетяна Горбатюк.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень