Субсидія на опалення: скільки платитимуть цього року 

Претендувати на допомогу можуть українці з невисокими доходами 

Українці мають змогу полегшати фінансовий тягар комунальних платежів. Для цього необхідно звернутися за призначенням субсидії. 

Субсидію розраховують індивідуально, тож кожна сім'я, яка звернеться за допомогою - буде отримувати різні суми, які залежать від доходів кожної конкретної сім'ї та її персональних витрат на комунальні платежі. 

Для визначення права на призначення житлової субсидії на опалювальний сезон 2024 – 2025 років враховуються доходи домогосподарства за I та II квартали 2024 року. Для пенсіонерів, які не мали інших доходів, окрім пенсії, враховується сума пенсії за серпень 2024 року, – йдеться у повідомленні Пенсійного фонду.

При розрахунках до уваги беруть доходи усіх зареєстрованих членів домогосподарства.

Виключенням є випадки, коли особа перебуває більш як 60 днів за кордоном, або є інші обставини за яких грошові надходження цього громадянина можуть не братися до уваги, повідомляє Мінсоцполітики.

Звернутись за отриманням субсидії можна як онлайн, так і офлайн. Для цього потрібно подати спеціальну заяву і декларацію.

В окремих випадках необхідно додавати певні документи. Наприклад, договір оренди, якщо особа прагне отримати субсидію, проживаючи в орендованому житлі.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень