Створити сквер пам’яті на честь «Дідусіка» просять у Рівному

Є відповідна петиція

На честь загиблого Героя Віктора Суходольського на псевдо «Дідусік» у Рівному просять створити сквер пам’яті. Відповідна петиція днями з’явилася на сайті міської ради.

Розташувати сквер пропонують на території, що розташована між будівлями на вулицях Поштовій, 2, Соборній, 94 та проїздом вздовж будівель біля майдану Незалежності.

Для того, аби звернення розглянули, його мають підтримати щонайменше 250 рівнян.

Відомо, Віктор Суходольський не лише воїн, а й відомий в Україні волонтер та блогер. Загинув 55-річний Захисник у червні під час артилерійського обстрілу на Запорізькому напрямку.

Усе своє життя Віктор присвятив боротьбі за свободу нашої країни. Брав активну участь у Помаранчевій революції, Революції Гідності, постійно волонтерив.
Ще в 2014 році, на початку російської агресії, приєднався до війська та потрапив до другої штурмової афганської роти батальйону «Айдар».

 

Також воював, як доброволець, у складі 14 ОМБр. Брав участь в бойових діях в зоні АТО по забезпеченню її проведення і захисту Незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в Донецькій та Луганській областях (м.Маріуполь, м.Мар’їнка, м.Красногорівка).

 

У цивільному житті займався підприємницькою діяльністю, проте найбільше став відомий завдяки своєму каналу на Youtube, який назвав на честь онука – «Дідусік. ТВ», – йдеться у тексті петиції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень