Департамент інфраструктури просить з бюджету Рівного шалені гроші, лише 26 млн грн піде на озеленення міста

На що ще спрямують кошти

Департамент інфраструктури та благоустрою Рівнеради просить виділити з міського бюджету додаткові 50 мільйонів на цей рік та ще понад 55 мільйонів на наступний.

Такі цифри вказані у проєкті рішення про зміни до програми реформування та розвитку ЖКГ на 20-25 роки.

У документі йдеться, що сума необхідна для безперебійної роботи житлово-комунальної галузі. Окрім ремонту прибудинкових територій, нанесення розмітки та ремонту освітлення, вказано й, наприклад, ремонт і обслуговування фонтанів, а також – озеленення. На фонтани просять 400 000 гривень. А от озеленити місто планують аж на 26 мільйонів.

Якщо ці зміни затвердять депутати завтра на сесії, фінансування департаменту інфраструктури лише за цією програмою у поточному році сягне майже пів мільярда гривень.

Зауважимо, що поки йдеться тільки про ухвалення змін та доповнень до програми. Гроші ж виділятимуть окремо, і не завжди при фінансуванні дотримуються обсягів, зазначених у програмах. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень