Підприємець на Alfa Romeo, через якого загинув звукорежисер Андрій Вавринчук, був «під кайфом»

Суд відправив його до СІЗО

На початку липня в ДТП у селі Велика Омеляна загинув 60-річний звукорежисер Рівненського драмтеатру Андрій Вавринчук, який велосипедом саме добирався на виставу.

42-річний водій легковика Alfa Romeo, житель Волині, рухаючись у напрямку Львова, зіткнувся із зустрічним автомобілем Hyundai під керуванням 48-річної киянки. Від удару Alfa Romeo відкинуло на велосипедиста.

За три дні після аварії міський суд Рівного відправив винуватця ДТП під домашній арешт у нічну пору доби.

Однак прокурорка оскаржила це рішення у Рівненському апеляційному суді, наполягаючи на взятті підозрюваного під варту до закінчення строку досудового розслідування.

Під час судового засідання прокурорка надала суду висновок результатів медичного огляду, який підтвердив, що на момент вчинення смертельної аварії  підозрюваний був у стані наркотичного сп’яніння.

Захисник обвинуваченого переконував суд у тому, що його підзахисний — батько двох дітей, на його утриманні мати, яка потребує постійного догляду. Крім того, він підприємець, який сумлінно сплачує податки до держаної казни. З огляду на це, просив не обирати підзахисному запобіжний захист, пов'язаний із триманням під вартою і не застосовувати до нього суворішого запобіжного заходу, як цілодобовий домашній арешт.

Однак ці вмовляння не подіяли, тож підприємець пробуде у СІЗО щонайменше до 2 вересня  без визначення розміру застави.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень