Студенти НУВГП тепер можуть стажуватися на РАЕС

З можливістю подальшого працевлаштування у сфері атомної енергетики

Cпеціалісти РАЕС діляться специфікою професії з майбутніми атомниками. З метою заохочення до навчання у профільних вузах, працевлаштування та побудови кар’єри в атомній енергетиці України, українське ядерне товариство організовує низку зустрічей для молоді та абітурієнтів.

Під час першої зустрічі у своїх доповідях атомники уже ознайомили слухачів з алгоритмом працевлаштування на АЕС, особливостями проходження тестувань та психо-фізіологічного обстеження, а також розглянули аспекти підписання тристоронніх договорів між студентами університетами та атомною станцією за 14-тьма спеціалізаціями.

Як повідомив заступник гендиректора з персоналу РАЕС Ігор Вітковський, на сьогодні є можливість підписання договорів з шістьма вузами України, а віднедавна – з Рівненським НУВГП, повідомляє пресцентр РАЕС.

Спікери наголосили на перевагах саме підписання тристоронніх договорів та розповіли про нинішні складнощі з забезпеченням іногородніх працівників житлом. Відмітили також, що для працівників АЕС у багатьох випадках відтерміновується військовий призов на період роботи на станції.

Українське ядерне товариство запрошує усіх охочих долучитися до наступних пізнавальних зустрічей з фахівцями-атомниками із серії «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі» та більше дізнатися про перспективну професію атомника.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: НУВГПРАЕС
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень