Стрижки за знаком зодіаку: Яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Зачіска є невід'ємною складовою вашого іміджу

Якщо жінці набридає зачіска і вона хоче змінити імідж, головне - підходити до вибору нової стрижки усвідомлено, аби похід до перукаря не обернувся розчаруванням. Однак слід пам’ятати, що волосся відростає, і все можна виправити.

Овен

Овни досить впевнені в собі, пристрасні і рішучі, а все тому, що ними керує планета Марс. В душі вони бунтарі, тому їм найкраще підходять стрижки з «рваними» пасмами, текстурою і об'ємом.

Телець

Тельці надійні й вірні - так впливає на них Венера. Що стосується стилю, що Тельцям подобається класика. При виборі стрижки їм варто звернути увагу на варіанти середньої довжини, наприклад, лонг боб.

Близнюки

Близнюки - різнобічні, розумні і кмітливі, Також вони обожнюють експериментувати. Ідеальною для них стане стрижка французький боб з укороченим чубчиком.

Рак

Раки - досить чутливі й емоційні, і у них дуже мінливий настрій. Тому для них підходить довге волосся, яке дозволить змінюватися, в залежності від настрою: вони можуть зробити високий хвіст, гульку, низький хвіст, просто розпустити волосся або зробити його хвилястим.

Лев

Леви - сильні, горді і впевнені в собі. Найкраще їм підходять зачіски, як і їх внутрішній стан - шикарні, пишні й об'ємні.

Діва

Діви працьовиті, акуратні і водночас дуже творчі. Знахідкою для них стане стрижка боб до підборіддя - вона така ж, як і їх особистість.

Терези

Терези за своєю природою досить дипломатичні і тактовні. Крім того, вони є хорошим другом і партнером, і шукають ці якості в інших. Найбільше їм пасує щось м'яке і романтичне, наприклад, розкішні довгі хвилі.

Скорпіон

Скорпіони - рішучі і сильні, у них дуже добре розвинена інтуїція. Ідеальною стрижкою для жінок стане прямий боб з рівною лінією зрізу, відмінно підходить для цього.

Стрілець

Стрільці, як правило, дуже оптимістичні, цілеспрямовані і волелюбні. Зазвичай вони відмовляються чітко слідувати за тенденціями і роблять те, що їм подобається. Ідеальна стрижка - це піксі.

Козоріг

Козороги дуже вимогливі до себе і самокритичні. Вони ніколи не виберуть стрижку спонтанно, а вивчать всі можливі варіанти, перш, ніж йди до перукаря. Чудовим варіантом для Козерогів є стрижки до плечей.

Водолій

Водолії завжди відрізняються оригінальністю. Вони легко виходять за рамки і терпіти не можуть банальні речі. Цікавою зачіскою для них стане стрижка чоппі боб.

Риби

Риби випромінюють творчу енергію, а також вони дуже чутливі й емоційні. Ідеальна стрижка для них з чубчиком-фіранкою в стилі 70-х, наприклад, у стрижці шеггі.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень