Стрілянина у Києві: чоловік шмальнув в обличчя поліцейським. Двоє поранених (ФОТО/ВІДЕО)

Нападник стріляв із рушниці, після чого закрився у квартирі і підпалив її

Інцидент стався сьогодні у Голосіївському районі Києва. Постраждав співробітник патрульної поліції. Попередньо відомо, що наряд приїхав на виклик через конфлікт у квартирі, а по них відкрили вогонь із мисливської рушниці.

За інформацією OBOZREVATEL, йдеться про помешкання на Голосіївському проспекті, 58А.

Вогнепальне поранення дістали двоє людей: патрульний – в руку, ще одна особа – в обличчя. Після цього зловмисник закрився в квартирі.

У столиці ввели спецоперацію із затримання зловмисника, задіяли при цьому навіть спецпризначенців. Постраждалим надають необхідну медичну допомогу.

Як повідомив Telegram-канал PavlovskyNews, родич стрілка на гучному зв'язку дав журналістам можливість поставити чоловіку питання. Той повідомив, що забарикадувався і зараз фізично не може відкрити двері в парадне.

Пізніше із вікна квартири, де перебував зловмисник пішов дим.

Як повідомили в пресслужбі МВС України, під час переговорів зловмисник підпалив квартиру, у якій закрився. Рятувальники пожежу ліквідували, після чого правоохоронцям вдалося затримати стрілка.

Відомо, що на той момент у помешканні, окрім зловмисника, перебувала ще й жінка. Її статус поки що не називають – це була або дружина, або просто знайома, однак точно не заручниця, наголошують в поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень