Страшна «мстя»: на росії «повісили» на ялинку Пугачову, Галкіна, Зеленського та інших (ФОТО)

Так виглядає патріотична «страта» по-російськи

На росії знайшли спосіб «насолити» артистам, які не підтримали війну проти України. Однак все обмежилося настільки абсурдним вчинком, що викликало лише сміх у користувачів мережі.

Так, росіяни «повісили» на ялинку у Твері Аллу Пугачову, Максима Галкіна, Лайму Вайкуле та інших.

На святкове дерево в центрі міста прикріпили паперові фігурки з фотографіями артистів.

«Дісталося» не тільки артистам. Росіяни «повісили» також президента України Володимира Зеленського, президента США Джо Байдена і главу Франції Еммануеля Макрона. 

Мало того, до фото «повішених» росіяни прикріпили утопічні написи про те, що рф нібито «править світом» і «краще за всіх»

У російських ЗМІ відзначають, що ялинка з фотографіями артистів і політиків стоїть біля адміністрації міста, поруч з театром.

«Помсту» навряд чи можна назвати успішною, адже навіть росіяни не оцінили настільки патріотичної «страти». На фото з ялинкою усі ставлять лише емодзі зі сміхом, ніякої логіки та адекватності в такому вчинку ніхто не бачить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень