«Депутат Мітін – патріот». Тому хоче землю для будівництва в центрі Рівного

Депутат міськради Рівного Юрій Мітін претендує на 40 кв. метрів землі на вулиці Соборній біля ЦУМу

Юрій Мітін має кіоск за адресою вулиця Соборна, 15-Б, у якому торгує кавою, чаєм, бутербродами. Торгує не сам, а, як розповів Радіо Трек, здав кіоск в оренду своїй знайомій. 

Тепер Юрій Мітін хоче отримати тут ділянку в оренду на 50 років для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для реконструкції кіоску під торгово-офісне приміщення з подальшим його обслуговуванням).

Звернувся за цим до міськради Рівного. Тож на сайті міськради з'явився відповідний проект рішення. 

Розповідає Юрій Мітін:

Це торговий кіоск біля входу у кафе "Шахта". Є право власності на нього. Були там у мене вже давно неприємності. Але суд присудив. І зробив я право власності. Потім довгий час мені не давали в оренду, бо земля - в центрі міста. Зараз я роблю в оренду. Зараз оренда – дуже вигідна бюджету. Поки ще не приватизовую землю. Може, буду приватизовувати. Не знаю, дадуть чи не дадуть. Нині це земельна ділянка для обслуговування торгового кіоска приватизованого. 

Юрій Мітін ( фото http://4vlada.com/)

Юрій Мітін каже, що раніше, до того, як став депутатом і членом земельної комісії, не міг отримати ділянку. Бо його "годували" відписками. 

Зараз в оренду давати місту дуже вигідно. Тоді, може, не давали, бо дуже дешева оренда була. А нині всі відмовляються від оренди. А депутат Мітін бере, бо такий він патріот свого міста. Хоче взяти і платити. Думаю, зараз за те, що беруть в оренду, треба кланятися людям, бо ціна підвищилася у шість разів.

Депутат каже, що він - один з тих підприємців-власників кіосків біля ЦУМу, які обіцяли допомогти владі з будівництвом арки на вході у парк імені Шевченка (між ЦУМом і міським будинком культури).

Про таку арку й осучаснення кіосків керівники Рівного розповідали ще три роки тому. 

Коли та арка буде? Залежить від проектної документації.Я ж - маленька комашка. Як буде команда – будемо розробляти. Он Віталій Герман зайняв посаду головного архітектора міста і заступника міського голови. Там кадрів катастрофічно не вистачає, документів лежить дуже багато. Коли за цю арку буде питання розглядатися - я ж цього не вирішую, - пояснює Юрій Мітін. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень