Стара схема – нові жертви у Рівному. Шахраїв шукає поліція

Зловмисники представлялися працівниками газової служби

Днями правоохоронці отримали одразу два повідомлення за день, що до помешкань рівнян навідалися чоловік та жінка, представившись працівниками газової служби.

Так, на вулиці Князя Романа близько опівдня до квартири 79-річної рівнянки прийшли чоловік і жінка та повідомили, що вони безкоштовно замінюють газові плити особам похилого віку, але за це потрібно заплатити символічну суму в розмірі 500 гривень. Заразом зловмисники поцікавилися, чи жінка проживає сама.

Однак, пенсіонерка запідозрила лихе та попросила показати відповідні документи та службові посвідчення. Після цього зловмисники поспіхом залишили помешкання.

А вже за годину на вулиці Вербовій на порозі квартири 75-річної рівнянки псевдогазовики перевіряли витік газу із колонки.

Після їхнього візиту у жінки зникли із шафи 22 тисячі гривень, 100 доларів США та 100 євро.

За описом обох рівнянок, це були ті ж самі особи – у захисних масках, темноволосі, смуглявого кольору шкіри, орієнтовно 30-35 років.

Наразі поліцейські проводять розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до злочину, та їхнього місця перебування. За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у помешкання, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці наголошують громадянам: не впускайте в помешкання невідомих осіб, які представляються працівниками будь-яких державних установ чи комунальних служб, якщо ви їх не очікуєте. А про підозрілих осіб у під’їзді чи біля будинку негайно повідомляйте на спецлінію 102.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень